top of page

Hyttene

Vi har 10 store utleigehytter med høg standard. Kvar hytte er på 52 m2, med delvis overbygd terrasse med utemøbler. Hyttene ligg usjenert til med flott utsikt mot gode naturopplevingar.

Dei isolerte hyttene våre

Dei 6 første hyttene våre er bygde i 1994 og er vinterisolerte.
Hyttene har 2 soverom med totalt 4 sengeplasser. På det eine soverommet er det to enkelt senger, og køyseng på det andre soverommet. Med sovesofa i stue er det totalt 6 soveplassar i kvar hytte.
Hos oss er det obligatorisk med sengetøy/handkle og sluttreingjering. Det vil sei at bruk av eige sengetøy ikkje er tillatt hos oss.
Godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, klesvaskemaskin på badet, peis og tv i stue.
Gratis Wifi og god parkering.

I desse hyttene er det tillatt med kjæledyr. Alle våre gjester er pliktige til å opplyse oss om dei reiser med kjæledyr. Alle kjæledyr må ha med sin eigen seng/bur, det er ikkje tillatt for dyra å bruke senger, sofa eller lenestoler på hytta.

Tømmerhyttene

4 av hyttene våre er tømmerhytter og er bygde i 2002. Desse hyttene er vinterstengt.
Kvar hytte har 2 soverom med to enkelt senger på kvart rom. Med sovesofa i stue er det totalt 6 soveplassar i kvar hytte.
Sengetøy/handkle og sluttreingjering er obligatorisk hos oss. Det vil sei at bruk av eige sengetøy er ikkje tillatt hos oss.
Godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, klesvaskemaskin på badet, peis og tv i stue.
Gratis Wifi og god parkering.

I desse hyttene er det ikkje tillatt med kjæledyr. Alle våre gjester er pliktige til å opplyse oss om dei reiser med kjæledyr.

 

bottom of page